ZAKELIJK - ecosmartcleaning
16744
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16744,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16909

Wij zijn werkzaam in veel verschillende sectoren. Hierbij kan worden gedacht aan:

Kantoorpanden

Een schoon kantoorpand is een van de basisbehoeften van een onderneming. Het welzijn en presteren van de medewerkers is van grote invloed op een schone en prettige werkomgeving. Eco Smart Cleaning is uw partner in de schoonmaak van uw pand. Wij zullen ervoor zorgen dat u volledig ontzorgd bent. Door een persoonlijke benadering en regelmatige controle op ons eigen werk zorgen wij ervoor dat u altijd 100% tevreden zult zijn.

Hotels

Hotels zijn plaatsen waar gasten zich behaaglijk moeten voelen en kunnen genieten van gastvrijheid en een onbekommerd verblijf. Een schone en hygiënische omgeving is een voorwaarde om een dergelijke gemoedstoestand bij een gast te bewerkstelligen. Gastenkamers, restaurants, keukens en verblijfsruimten dienen daartoe onberispelijk schoon en opgeruimd te zijn. Met EcoSmartCleaning kunnen uw gasten nóg meer genieten van een onbekommerd, aangenaam en schoon verblijf.

Bungalowparken

Bungalowparken is een plek waar uw gasten komen voor een leuke en ontspannen tijd. Ze kunnen even in een andere wereld zijn. Hierbij staat het goed onderhouden van bungalows centraal, en daarbij hoort natuurlijk ook de hygiëne. EcoSmartCleaning weet precies wat er komt kijken bij het schoonmaken van een bungalow. Onze kwaliteit maakt het verschil. Zo kunt zowel u als uw gasten rekenen op een hygiënische omgeving.

Onderwijs

Studenten en leerlingen presteren beter in een schone leeromgeving. Daarom is het ook erg belangrijk dat uw onderwijsinstelling schoon is. Geen school is hetzelfde, daarom bied EcoSmartcleaning altijd schoonmaak op maat. EcoSmartCleaning zorgt ervoor dat het schoonmaakrooster aangepast is op de onderwijskalender door middel van flexibele werkuren en houden wij rekening met schoolvakanties.

MKB

Bij Eco Smart Cleaning weten wij als geen ander dat de dagen van MKB bedrijven gevuld zijn met ondernemen, maximale betrokkenheid en hard werken. Elke dag weer opnieuw. Eco Smart Cleaning helpt u als MKB-organisatie met schoonmaakdiensten op maat. Door middel van flexibele werkuren kunt u zelf aangeven wanneer het wel of niet uitkomt.

Retail

Lekker winkelen in schone winkels. Dat is de droom van het winkelend publiek. EcoSmartCleaning weet hoe belangrijk de hygiene is voor de winkelende klanten. Klanttevredenheid staat hierbij centraal, met oog voor de kleinste details. Wij zorgen dus niet alleen voor schoon, maar ook voor netjes en verzorgd. Afgezien van een schoon gepresenteerde winkel, zijn er ook andere ruimten die niet aan de aandacht van EcoSmartCleaning ontsnappen. Alles achter de schermen, zoals magazijnen en keukens maken ook deel uit van het geheel. Zo maken niet alleen uw klanten maar ook uw medewerkers hier profijt van.

ANDERE/AANVULLENDE WERKZAAMHEDEN ZIJN NATUURLIJK ALTIJD BESPREEKBAAR