OVER ECOSMARTCLEANING - ecosmartcleaning
16734
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16734,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16909

Onstaan van EcoSmartCleaning

Eco Smart Cleaning is ontstaan vanuit het idee om onze werkzaamheden zo ecologisch verantwoord mogelijk uit te voeren en daarbij de prijs voor onze werkzaamheden niet uit het oog te verliezen.
Zo zullen wij u in veel gevallen in de regio Haarlem proberen te bereiken per fiets. Daarnaast maken we zoveel mogelijk gebruik van biologisch afbreekbare producten.
Dit alles, uiteraard, zonder dat de kwaliteit hierdoor verminderd wordt. De kwaliteit van de schoonmaak zal juist hoger zijn, omdat chemische reinigen ook nadelen heeft. Op deze ecologisch verantwoorde manier van schoonmaken dragen wij bij aan een deel van uw maatschappelijk verantwoord ondernemen.
In enkele gevallen zullen er wel chemische reinigingsmiddelen worden gebruikt. 
U als klant heeft hierin uiteindelijk de keuze.

Ongekende ervaring

Voortreffelijke service dat elke cent waard is.

Zonder risico

U kunt u met ons altijd veilig voelen

Vlekkeloos resultaat

Wij maken schoon alsof uw ruimte ons eigen is

Doeltreffend

Gedreven en effectieve wijze van werken

Flexibiliteit, betrouwbaarheid en persoonlijk contact

Eco Smart Cleaning kenmerkt zich naast de focus op duurzaam werken door zijn grote flexibiliteit. We zijn bereikbaar voor opdrachten overdag, ‘s avonds én in het weekend. Waar andere schoonmaakbedrijven stoppen, gaat Eco Smart Cleaning verder! 

Daarnaast vinden wij betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering met onze clienten zeer belangrijk. Door persoonlijke benadering en direct contact met onze clienten zorgen we ervoor dat de kwaliteit van ons werk gegarandeerd wordt.
100% klanttevredenheid is daarbij ons absolute doel.
Ons motto is daarom ook: Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

BENIEUWD WAT ECOSMARTCLEANING VOOR U KAN BETEKENEN?